La Federació d’ADF Bages – Moianès entrega màscares autofiltrants a l’Hospital General de Manresa.

L

La Federació d’ADF Bages – Moianès ha recollit 485 mascaretes protectores, d’usos variats i de diferents nivells de protecció, per tal d’entregar-les a l’Hospital General de Manresa per tal de col·laborar en aquesta situació d’excepcionalitat que estem vivint.

Les mascaretes s’han recollit en poques hores després que la Federació fes una crida a totes les ADF que en formen part i cadascuna d’elles ha posat en funció del seu estoc.

Aquestes mascaretes són les que les ADF solen utilitzar en incendis forestals per protegir-se de les partícules i del fum. La gran majoria d’elles són de protecció FFP3.

Les mascaretes FFP són autofiltrants i protegeixen el nas, la boca i la barbeta. L’acrònim FFP prové de (Filtering Face Piece) traduït, mascareta filtrant i la numeració; 1, 2 o 3 equival al nivell de protecció i algunes d’elles incorporen una vàlvula d’exalació d’aire.

Les mascaretes s’han entregat durant el matí d’avui i van acompanyades d’una carta on s’ofereix qualsevol altre tipus de col·laboració que es pugui necessitar i alhora s’agraeix i encoratja a tot el personal sanitari per l’esforç que estan realitzant.